Slaapwereld, woonboulevard Leiderdorp, regio Leiden, Zoetermeer, Alphen aan de Rijn, Zoeterwoude en omstreken

Maak kennis met Slaapwereld

Slaapwereld is een beddenspeciaalzaak met diverse slaapwinkels, waaronder een in Leiderdorp en online. In onze slaapwinkels en webshop vind je een groot aanbod van producten op het gebied van slapen. Voor een slaapadvies op maat, het juiste matras, een ondersteunend hoofdkussen of het mooiste beddengoed: bij Slaapwereld vind je alles voor een goede nachtrust.

Slaapwereld is in 2010 en 2016 uitgeroepen tot “Beste M line-dealer van Midden Nederland” en in 2012 uitgeroepen tot “Beste M line-dealer van Nederland”.

Kies voor een goede nachtrust en wordt iedere dag fit en uitgeslapen wakker
  • Persoonlijk advies
  • Topmerken tegen laagste prijzen
  • Tot 25 jaar garantie
  • Gratis levering en montage
  • Tot 90 dagen omruilgarantie

Onze collectie is met zorg geselecteerd en bestaat uit kwalitatieve en comfortabele boxsprings.

Historie
In 1998 werd onze eerste winkel in Woerden geopend. Met een slaapwinkelruimte van maar liefst 1200 m2 bieden wij een ruime collectie aan: boxsprings, matrassen, topdekmatrassen, ledikanten, bedbodems, bijmeubelen, dekbedden, hoofdkussens, beddengoed en nog veel meer. In 2012 werd een tweede winkel geopend in Bussum met een showroom van ruim 400 m2.

Het team van Slaapwereld bestaat uit een groep enthousiaste mensen met kennis en ervaring op het gebied van slapen en slaaptechniek. Niets is te gek en alle vragen op het gebied van slapen en slaapsystemen worden vakkundig beantwoord.

Met onze bezorgservice leveren en monteren wij in Nederland, België en Duitsland. Vakkundige en gespecialiseerde monteurs zorgen voor levering en montage.