Morgana biedt ├ęchte slaapgarantie

Morgana woonboulevard Leiderdorp, regio Leiden, Den Haag en Zoetermeer

Morgana biedt 365 dagen slaapgarantie dankzij innovatieve slaaptest

Al meer dan 400.000 mensen beleefden de innovatieve slaaptest van Morgana: een digitale meting waarbij je persoonlijke slaapprofiel wordt vastgesteld. Op basis van de resultaten wordt een perfect passend slaapsysteem geadviseerd dat precies is afgestemd op jouw lichaamsprofiel en slaapvoorkeuren. Overtuigd door het succes van deze unieke meting biedt Morgana als enige slaapspecialist in Nederland maar liefst 365 dagen slaapgarantie. Slaap jij goed? Dan doen de specialisten van Morgana dat ook.

Beleef de slaaptest

Neem plaats in de innovatieve meetcabine in een van de achttien winkels van Morgana en ontdek jouw unieke slaapprofiel tijdens de slaaptest. Binnen acht minuten worden jouw slaapgedrag en lichaamsprofiel nauwkeurig in beeld gebracht. Slaap jij het liefst op je zij, ben je een onrustige slaper of heb je extra ondersteuning nodig in je rug? Tijdens de digitale meting wordt jouw unieke Slaap-DNA® vastgesteld. Op basis van de resultaten geven de specialisten van Morgana een gefundeerd advies voor een persoonlijke slaapoplossing, zodat jij kunt ervaren welk bed het beste bij jou past. Zo kun je in slechts acht minuten investeren in tien jaar gezond slapen. Een unieke beleving!

Een jaar lang slaapgarantie

Morgana biedt persoonlijke slaapoplossingen die perfect zijn afgestemd op jouw lichaam. Na het uitvoeren van meer dan 400.000 slaaptesten, is Morgana volledig overtuigd van haar slaapadviezen. Op een persoonlijke slaapoplossing van bodem, matras en hoofdkussen krijg je dan ook 365 dagen slaapgarantie. Je hebt dus een jaar de tijd om te ontdekken of de aanbevolen slaapoplossing goed bij je past. Bij de aanschaf van een nieuw bed bij Morgana hoef je dus nooit wakker te liggen!

Over Morgana

Met ruim dertig jaar slaapexpertise biedt Morgana unieke slaapoplossingen die gemaakt zijn voor jouw lichaam. Morgana staat voor een persoonlijke benadering, een heldere prijsopbouw en innovatieve slaapoplossingen. De adviseurs nemen rustig de tijd om je slaapgedrag te inventariseren en stellen het slaapsysteem samen dat het beste bij jouw voorkeuren en profiel past. Maak een afspraak voor een gratis slaaptest in een van de winkels en ontdek binnen acht minuten wat goed en gezond slapen voor jou kan betekenen.