Sleepstudio woonboulevard Leiderdorp, regio Leiden, Den Haag en Zoetermeer

Wij zijn een beddenspeciaalzaak, gespecialiseerd in slaapbanken, bedbanken, logeerbedden en bedkasten. Wij hebben een grote collectie van slaapbanken bedbanken, bedkasten, sofa bedden, opklapbedden en vouwbedden. Wij voeren de bedkasten en opklapbedden van de firma's Boone en Nehl. Boone en Nehl zijn al jaren de grootste Leveranciers op het gebied van opklapbedden, sofa bedden en ruimtebesparing.

De uitgebreide collectie van Boone zoals het opklapbed Cubed , Opklapbed Loft Ventura, Bedkast Base, Opklapbed Smart, Bureaubed Flat, Wandbed Duna en Bedkast Tokyo zijn al jaren bekend op de Nederlandse markt door de hoge kwaliteit die deze Opklapbedden hebben.

De uitgebreide collectie van Nehl zoals het opklapbed Venga, Bedkast Belluno en opklapbed Armadi zijn opklapbedden van het hoogste niveau! Wie kent de opklapbedden van de Firma Nehl niet?

Wij zijn dealer van Ubica matrassen en exclusieve Boxsprings. U kunt tevens bij ons terecht voor al uw beddengoed zoals moltons, split-hoeslakens, topdek-hoeslakens.