Chateau d'Ax woonboulevard Leiderdorp, regio Leiden, Den Haag en Zoetermeer

Meer dan zeventig jaar ervaring

Chateau d’Ax is in 1948 opgericht in Italië. De liefde voor meubels is gedurende de jaren uitgegroeid tot een familiebedrijf met liefde voor het vak. Kwaliteit staat voorop. Daarom worden bepaalde onderdelen met de hand vervaardigd in onze fabriek in Lentate sul Seveso-Milano. Vakmanschap waarbij een scherp oog voor detail hoog in het vaandel staat en kwaliteit gewaarborgd wordt.

Met verkooppunten in 84 landen, heeft Chateau d’Ax zich in 70 jaar weten te ontpoppen tot internationaal meubelspecialist. Geboren in Italië, richt ons merk zich op de markt voor modern wooncomfort van design tot romantisch tot nieuwe luxe. Chateau d'Ax biedt na tientallen jaren ervaringen onderzoek een breed assortiment aan hoogstaande producten die binnen bereik liggen voor liefhebbers van 'Made in Italy'

Italiaans zitcomfort voor ‘n Nederlands lage prijs – dat is Chateau d’Ax in Leiderdorp.

Een zitmeubelorganisatie dat meer dan 1500 combinaties biedt - rechtstreeks uit eigen fabriek in Italie zonder tussenhandel. Unieke modellen, speciaal ontworpen voor de Nederlandse markt met de vertrouwde Italiaanse passie, gedrevenheid, vakmanschap, service en gevoel voor kwaliteit. In alle mogelijke stoffen, leder, materialen en kleuren verkrijgbaar – iedereen kan naar eigen wens combineren en samenstellen. Compleet met kussens, karpetten, lampen en salontafels.

Onze getrainde interieur adviseurs kunnen u voorzien van de beste tips en styling voor de woonkamer naar uw keuze. De gespecialiseerde zitmeubelwinkels zijn te vinden in Alkmaar, Amsterdam (Villa ArenA), Breda, Leiderdorp, Den Haag (Outlet), Rotterdam, Eindhoven (Son), Heerlen en Utrecht.
Met recht kunnen wij zeggen ‘altijd de beste bank voor de beste prijs!’.