Winteropruiming bij WOOON Leiderdorp!

Winteropruiming bij Wooon Leiderdorp. Profiteer van kortingen tot wel 50%.

Heb jij ook zin om je huis een nieuw interieur te geven of misschien wel een complete make-over? Kom tijdens de winteropruiming naar de winkels op Wooon Leiderdorp voor deskundig advies en de mooiste meubels en maak jouw huis winterproof! Kom gezellig wooonwinkelen op onze woonboulevard en profiteer van kortingen die oplopen tot wel 50% tijdens de winteropruiming.

Winterse woonacties
De woonwinkels hebben deze winter weer speciale, winter woonacties. Of je nu op zoek bent naar een keuken, badkamer, (tuin)meubelen of woonaccessoires, je vindt het op Wooon Leiderdorp! Bekijk de lopende acties van de winkels en laat je inspireren. Kortingen kunnen oplopen tot wel 50%. We zien je deze winter graag op Wooon Leiderdorp!

Met al die winkels onder één dak ben je hoe dan ook aan het juiste adres voor de beste wooninspiratie. Kom gezellig lunchen in onze showroom en profiteer van heel veel voordeel. Wij zijn zeven dagen per week geopend en parkeren kan gewoon gratis voor de deur.

Meer weten?
Wil je meer informatie over de verschillende winkels op woonboulevard WOOON Leiderdorp? Of heb je andere vragen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op via het contractformulier. Of volg ons op Facebook voor leuke aanbiedingen en voor updates rondom WOOON Leiderdorp!