Warme Winteropruiming bij WOOON Leiderdorp!

Kom gezellig WOOON shoppen tijdens de winteropruiming en doe inspiratie op voor een nieuwe inrichting!

Een nieuw jaar vraagt om een frisse wind door je huis. Heb je zin om je interieur een update te geven, of ga je voor een compleet nieuwe stijl? Tijdens de Warme Winter Opruiming bij WOOON Leiderdorp profiteer je van veel opruimingsacties met kortingen tot wel 50%. Een goede reden om wooninspiratie op te doen.

Winterse woonacties
Kom gezellig wooonwinkelen op onze woonboulevard voor de nieuwste woontrends en deskundig advies. De dertig woonwinkels hebben deze winter weer speciale winter woonacties voor je geselecteerd. Kortingen kunnen oplopen tot wel 50%! Bekijk de lopende acties en laat je inspireren.

Kom wooonwinkelen|
Met al deze winkels ben je hoe dan ook aan het juiste adres voor de beste wooninspiratie. Of je nu op zoek bent naar een keuken, badkamer, (tuin)meubelen of woonaccessoires, je vindt het op WOOON Leiderdorp. Kom gezellig lunchen bij Showpain en maak er een gezellige dag. Wij zijn zeven dagen per week geopend en parkeren kan gewoon gratis voor de deur. We zien je deze winter graag op WOOON Leiderdorp!

Meer weten?
Wil je meer informatie over de verschillende winkels op woonboulevard WOOON Leiderdorp of heb je andere vragen? Neem contact met ons op via het contactformulier. Volg ons op Facebook voor leuke aanbiedingen en voor updates rondom WOOON Leiderdorp!