Een vloer kopen bij WOOON-Leiderdorp

Vloeren

Samen met de muren vormt de vloer de basis van een interieur. Het is daarom belangrijk dat een vloer de uitstraling heeft die perfect past bij jouw woonwensen en woonstijl. Bij WOOON-Leiderdorp vind je verschillende vloerenwinkels met een groot assortiment vloeren. Zo is er altijd een vloer die past bij jouw interieur!

PVC vloeren, laminaat, hout en meer!
Door de vele verschillende soorten vloeren kan het kiezen van de juiste vloer kan best lastig zijn. Ook vraagt iedere woonwens weer om een andere soort vloer. Vloeren verschillen allereerst van elkaar op basis van materiaal. Zo zijn er vloeren van laminaat, PVC vloeren, Marmoleum, houten vloeren, tegelvloeren en natuurlijk vloeren van tapijt. Elk materiaal heeft weer andere voordelen. Een laminaatvloer is bijvoorbeeld makkelijk te onderhouden en tapijt biedt optimaal comfort. Naast het materiaal zijn vloeren ook in veel verschillende kleuren te verkrijgen. Ga jij voor een basiskleur of mag jouw vloer een wat meer uitgesproken kleur hebben?

Vloeren en veel inspiratie
Met meer dan 30 woonwinkels op één locatie vind je bij WOOON-Leiderdorp verrassend veel wooninspiratie! Ook voor inspiratie voor vloeren ben je bij onze Woonboulevard aan het juiste adres. Kom langs om de vloeren te bekijken en te ervaren. Daarnaast zijn er veel woonexpert aanwezig die jou graag van persoonlijk en deskundig advies voorzien. Zo word jij goed geholpen bij het uitkiezen van de juiste vloer en vind je een vloer die helemaal voldoet aan jouw wensen.

Ook voor vloerkleden ga je naar WOOON-Leiderdorp
Wil je jouw vloer een andere uitstraling geven, maar niet gelijk de hele vloer vernieuwen? Ga dan voor een vloerkleed! Een vloerkleed geeft het interieur in een handomdraai een andere sfeer. Dit is bijvoorbeeld erg leuk als het seizoen verandert en je jouw woonkamer daarin mee wilt laten gaan. Ook voor de mooiste vloerkleden ga je naar onze woonboulevard in Leiderdorp.

Vloeren in Leiderdorp, Leiden, Den Haag, Amsterdam en Zoetermeer
WOOON-Leiderdorp zit op een perfecte locatie in de buurt van Leiden, Den Haag, Amsterdam en Zoetermeer. We zitten direct aan de A4, afslag 6. Je kunt bij ons altijd gratis parkeren en we zijn zeven dagen per week geopend. Naast de vele woonwinkels beschikt onze woonboulevard ook over horecagelegenheid. Kom genieten van 40.000 m2 woonplezier!

Heb je een vraag over onze woonboulevard waarvan je het antwoord niet op onze website vindt, dan kun je natuurlijk gebruikmaken van het contactformulier. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op.