Is je tuin klaar voor het mooie weer?

Is je tuin klaar voor het mooie weer?

22 mei, 2017

Voor de één is de tuin een trots bezit, een heerlijke plek om van de buitenlucht te genieten. Maar soms kan achterstallig onderhoud in de weg zitten en staan dat het genieten in de weg. De zon laat zich weer vaker zien, dus het is hoog tijd om je tuin zomerklaar te maken! Wij geven je tips.

Comfortabele loungeplek

Om optimaal te genieten van het buiten zijn is comfort van groot belang. Er zijn vele soorten en maten buitenbanken en -stoelen om uit te kiezen, het is maar net wat jouw voorkeur heeft. Optimaal comfort of juist zo veel mogelijk ruimte? Bij Buitenhof Tuinmeubelen vind je een uitgebreid assortiment tuinmeubelen en je kunt er terecht voor vakkundig advies van Daniela Contino. Ze staat voor je klaar!

Hangplantjes

Natuurlijk kunnen kleurrijke plantjes bij het zonnige weer niet ontbreken. Dit jaar is er een leuke nieuwe trend om de tuin mee op te fleuren, namelijk hangplantjes. Je plant de plantjes en bloemen naar wens in een potje zoals altijd, maar deze hang je op. Hierdoor creëer je een speels effect en kan je variëren met verschillende soorten planten.

Bron: BuitenlevenGevoel

Kleurrijke kussens

Nu zijn planten niet altijd even makkelijk te onderhouden, maar dat wil niet zeggen dat je tuin (of balkon!) kleurloos moet zijn. Accessoires zijn ook zeer geschikt om een vrolijke en kleurrijke touch aan je tuin te geven. Het voordeel daaraan is dat ze geen verzorging nodig hebben! Op je nieuwe (lounge)bank of stoel leg je gemakkelijk een aantal gekleurde kussens. Niet alleen leuk om te zien, het zit ook nog lekker! Heb je een gazon? Dan kan je het je ook gemakkelijk maken met kussens op het gras.

Bron: Pinterest

Buiten eten

Een van de grootste voordelen aan het lekkere weer is voor ons toch wel het buiten eten! Ben jij er ook zo gek op? Dan is een goede eettafel onmisbaar om optimaal te genieten. Ga voor een lange tafel om met vrienden en familie te eten, of voor een barset om op een klein oppervlak lekker te kunnen zitten. Ook voor je tuintafels kun je bij Buitenhof terecht. En nog belangrijker, voor persoonlijk advies bij het Woonadviescentrum!