Ideeën om je tuin te verlichten

Ideeën om je tuin te verlichten

27 augustus, 2018

Het najaar komt eraan, dus het wordt weer sneller donker. Sfeerverlichting binnenshuis is belangrijk…maar vergeet je tuin niet! In dit blog laten we je een paar ideeën zien hoe jij je tuin kan verlichten.

Simpel en modern

Hou je niet van poespas of tierelantijntjes? Dan past simpele en moderne verlichting helemaal bij jou. Kies bijvoorbeeld voor spotjes aan de schutting of tegen de woning. Dit zorgt voor een rustige, maar toch gezellige uitstraling.

Om nét wat extra’s toe te voegen aan jouw moderne tuin, kun je ook voor verlichting in en om de planten kiezen. Zo kun jij ook ‘s avonds je prachtige groene omgeving bewonderen.

Sprookjesverlichting

Tussen alle drukte van het dagelijkse leven door wil je kunnen ontspannen in je eigen wereld. Even weg van alles. Klinkt dit als muziek in je oren? Ga dan voor een sprookjesachtige verlichting en droom weg in je eigen tuin. Met slingers vol kleine lampjes of kandelaars en lantarens kun je deze sfeer creëren.

Om echt een fairytale effect te krijgen, kun je weckpotten gebruiken en hier kleine lampjes in doen. Zet ze op een tafel of hang ze op voor een sprookjessfeer!

Schilder je stenen…glow in the dark!

Verlichting hoeft natuurlijk niet alleen maar met elektriciteit. Schilder de stenen van het paadje in jouw tuin met glow in the dark verf. Zo weet je ’s avonds precies waar je kunt lopen!

Heb jij ideeën opgedaan door deze tips? Bij Wooon Leiderdorp kun je ook voor je tuin goed terecht. Ga bijvoorbeeld eens langs bij Buitenhof Tuinmeubelen en laat je inspireren door nieuwe collecties en mooie acties!