De botanische badkamer

De botanische badkamer

24 juli, 2018

Omringt door de geur van bloemen en planten waan jij je in een rustgevende, groene en gezonde omgeving: jouw eigen badkamer. In dit blog leggen wij uit hoe jij een botanische badkamer creëert.

Groen

Het creëren van jouw botanische badkamer begint met het uitkiezen van (tropische) planten. Denk aan alle lege plekjes in je badkamer en zet hier je aankopen neer of hang ze op. Heb je een kleine badkamer? Geen probleem! Ook hier passen jouw nieuwe groene accessoires. Het begin van jouw eigen jungle is er!

Natuurlijke materialen

Denk aan het bos, de jungle en de natuur in het algemeen. De materialen en producten die je hier tegenkomt, staan prachtig in jouw tropische plekje. Denk bijvoorbeeld aan hout, riet of bamboe. Heel leuk en vooral ook handig zijn bijvoorbeeld een dienblad van hout, of een wasmand van riet.

Planken en potten

Heb je niet zoveel plek en wil je jouw planten niet op de grond plaatsen? Planken zijn dé oplossing. Zeker in combinatie met verschillende grote potten. Zo ontstaat er een speels effect in de badkamer én heb je extra opbergruimte. Gebruik bijvoorbeeld terracottapotten, deze zijn momenteel enorm populair en passen goed bij de botanische stijl. Vind jij een moderne stijl leuker? Dan kun je natuurlijk ook gaan voor witte of glazen potten.

Begint het al te kriebelen? Kom naar Sanisale.com en Sani-Dump voor deskundig badkameradvies. Ga snel aan de slag met jouw eigen botanische badkamer en kom heerlijk tot rust na een drukke dag.