Ga voor “betonlook” in je badkamer!


Ga voor “betonlook” in je badkamer!


8 oktober, 2018

Toe aan een nieuwe badkamer? Wij snappen dat het moeilijk kiezen is uit alle stijlen, trends en andere inspiratievormen. Daarom willen wij je kennis laten maken met dé badkamertrend van dit najaar: de betonlook!

Muren van beton
Wist jij dat beton niet alleen een stoere maar ook een luxe uitstraling heeft? Stuc daarom jouw muren met betonstuc voor een prachtig effect. En een ander bijkomend voordeel, betonstuc is waterafstotend en gemakkelijk in het onderhoud.

Betonlook tegels
Een badkamer met betonlook kan bijna niet zonder mooie tegels. Mix en match verschillende verschillende soorten, maten en kleuren voor een speels effect op de vloer. Of plaats grote tegels tegen de muur voor een prachtige en stoere sfeer.

Stoere betonnen badkamermeubels
Wil je liever een rustige badkamer met een stoere twist? Geef de vloer en de muren een neutrale kleur en plaats een prachtig meubel van beton als eyecatcher in jouw badkamer. Een wasbak van beton staat bijvoorbeeld prachtig en geeft het gevoel alsof je in een hammam bent. Of kies voor een inloopdouche of bad van beton. Combineer de meubels met natuurlijke materialen zoals hout en er ontstaat een ontspannen sfeer in jouw badkamer!

Accessoires in beton stijl
Vind je een volledige betonlook badkamer wat te veel? Koop dan een aantal accessoires in deze stijl. Combineer bijvoorbeeld een wc-borstel, een tandenborstelhouder of lamp van beton met zachte materialen zoals een handdoek of een badmat. Zo maak je van jouw badkamer een stoere maar ook huiselijke ruimte.

Ziet er gaaf uit, toch? De betonlook geeft jouw badkamer een stoere uitstraling. Wil je graag meer inspiratie opdoen maar dit keer in een echte winkel? Kom dan langs bij een van onze badkamerwinkels op Wooon-Leiderdorp. Je kunt voor de mooiste oplossingen in je badkamer terecht bij Sani-Dump, Sanisale en Kvik!