Ga voor zwart in je badkamer!

Ga voor zwart in je badkamer!

22 februari, 2018

Ben je al een tijdje op zoek naar een nieuwe badkamer? Of ben je juist aan het oriënteren naar de mogelijkheden van een nieuwe badkamer? Of wil je gewoon graag wat nieuws toevoegen aan je huidige badkamer? Er is zo veel mogelijk en de trends volgen elkaar snel op! Maar heb je wel eens nagedacht over het toevoegen van zwarte elementen in je badkamer? Wat dacht je van een zwarte kraan op de gootsteen? Of wat dacht je van zwarte jaloezieën voor de ramen? Maak van je nieuwe badkamer een pareltje door slim gebruik van de kleur zwart!

Een zwarte kraan of gootsteen

We schreven er ook al over in onze blog rondom de keukentrends van 2018, maar zwart mag echt overal weer in terugkomen. Een zwarte kraan is een van de simpelste manieren om de kleur zwart toe te voegen aan je badkamer. Juist door de kraan in een zwarte kleur te kiezen en de rest niet zal de kraan enorm opvallen. En zeg nou zelf, die kraan is toch een van de producten waar je het meest mee bezig bent in de badkamer? Naast een zwarte kraan kan ook een zwarte gootsteen een prachtig onderdeel zijn van jouw nieuwe badkamer. Het geeft de ruimte zo veel sfeer en uniekheid mee, wij zijn er dol op!

Bron: www.pinterest.com

Zwarte horizontale jaloezieën

Wil je liever geen aanpassingen doen aan de douche, het bad of de kranen? Wat dacht je dan van een product voor de ramen in de kleur zwart? Tover bijvoorbeeld je badkamer om tot een rustgevend geheel met zwarte jaloezieën! Hiermee geef je jouw raampartij een uniek uiterlijk mee, het oogt echt als een chique muur, middenin je badkamer. Informeer naar de mogelijkheden bij Berg en Berg op Wooon-Leiderdorp!

Bron: pinterest.com

Een zwarte douchekop, -wand, of -vloer

Nog zo’n product wat echt prachtig oogt als je het in de kleur zwart kiest: een douchekop of misschien zelfs wel een gehele douchewand of –vloer! Overweeg niet alleen de normale kleur zwart, maar kijk ook eens naar matzwart! Je badkamer ziet er hoe dan ook uniek en super modern uit met bijvoorbeeld een matzwarte douchevloer!

Bron: pinterest.com

Zwart op de vloer: natuursteen of PVC in de badkamer

Begin je met een compleet nieuwe badkamer en wil je de kleur zwart graag dominant naar voren laten komen? Ga dan voor een zwarte vloer! Kies bijvoorbeeld voor zwarte natuurstenen of bekijk de mogelijkheden van een zwarte PVC-vloer in de badkamer.

Zwart in jouw nieuwe badkamer? Je vindt het op Wooon-Leiderdorp

Ziet er gaaf uit toch? Zwart maakt je badkamer tot een serene en ontspannen plek. Wil je graag meer inspiratie opdoen maar dit keer in een echte winkel? Kom dan langs bij een van onze badkamerwinkels op Wooon-Leiderdorp. Je kunt voor de mooiste oplossingen in je badkamer terecht bij Sani-Dump en Sanisale!