Keukentrends voor 2018

Keukentrends voor 2018

6 februari, 2018

Het nieuwe jaar is alweer even bezig! Dus dit is een goed moment om met jou vooruit te blikken op de trends in de keuken voor 2018! Van het type keuken tot de kleuren, en van de grootte van de lades tot het type afzuigkap; we bespreken het allemaal met je!

Een woonkeuken is de oplossing

Een woonkeuken was al even een trend, maar zet ook dit jaar nog door! Wat is er nu lekkerder dan met je bezoek gezamenlijk in de keuken te kunnen eten en drinken? Is het jou wel eens opgevallen dat we van nature ook graag in de keuken zitten? Hier kun je direct genieten van de geuren die vrijkomen bij het koken! Met een woonkeuken kun je lekker met z’n allen om het kookeiland zitten en creëer je een gezellige en smaakvolle omgeving!

Bron: www.uw-woonmagazine.nl

Een zwarte keuken

De keuken van 2018 is zwart! Waar het in de vorige jaren nog wit, witter, wit was, is de kleur voor jouw nieuwe keuken zwart of matzwart. Een zwarte keuken oogt niet alleen rustig en luxueus, het geeft ook heel veel warmte! We kunnen ons voorstellen dat je overgaan op zwart misschien nogal spannend vindt, maar geloof ons dat je er 100% tevreden mee zult zijn als het eenmaal staat!

Brede lades

We hebben er al eerder over geschreven, maar ook in 2018 zet de trend van brede lades gewoon door! De keukens van de afgelopen tien jaar hadden vaak veel kleine lades, maar dat is nu niet meer aan de orde. We laten onze muren vrij van kastjes en de lades onder het aanrecht zijn verdeeld over zo min mogelijk vakken. Grote, brede lades geven je ook veel ruimte om spullen op te bergen.

Bron: baytownkitchen.com

Gekleurde gootsteen

De laatste trend die we je niet willen onthouden is die van de gekleurde gootsteen! Dit is een absolute trend die we pas sinds kort in het keukenland terug zien komen. Kies je voor een zwart aanrecht? Kies dan voor een witte gootsteen! Of heb je een licht aanrecht? Kies dan voor een zwarte gootsteen. Of wat dacht je van een gouden gootsteen? Het is verrassend om te zien wat een andere kleur van de gootsteen kan doen met het uiterlijk van je keuken.

Bron: www.signaturehardware.com

Een nieuwe keuken vind je op Wooon-Leiderdorp

Leuk hè, de trends van dit jaar? Wij genieten er in ieder geval enorm van! Wil je graag meer inspiratie opdoen maar dit keer in een echte keukenwinkel? Kom dan langs bij een van onze keukenwinkels op Wooon-Leiderdorp. Je kunt voor keukens terecht bij Bruynzeel, de Keukenconcurrent en Kvik!