Maak van jouw badkamer een thuisspa

Maak van jouw badkamer een thuisspa

7 mei, 2018

Maak van jouw badkamer een thuisspa
Maak jij plannen voor een nieuwe badkamer? Of wil je jouw badkamer een opfrisbeurt geven? Er zijn heel veel mogelijkheden en de trends veranderen met de dag. Maar heb je wel eens nagedacht om thuis je eigen spa te maken? Voeg een oosterse sfeer toe in jouw badkamer door gebruik te maken van houten elementen, lichte kleuren en natuurlijke materialen. Zo creëer jij een plek in huis waar je heerlijk kunt ontspannen na een drukke dag.

Lichte vloeren en warme muren
Met een nieuwe vloer of muur kun je de sfeer van jouw badkamer bepalen. Kies bijvoorbeeld voor grote lichte tegels op de vloer om je badkamer een stuk groter te laten lijken. Of bekijk de mogelijkheden van een egale PVC-vloer in jouw badkamer

Tover je badkamer om tot een rustgevend geheel met Takdelakt op de muren. Zo creëer je niet alleen een rustige, maar ook een mediterrane sfeer. Hiermee geef je jouw badkamer een hammam uiterlijk mee. Wil je liever toch tegels aan de muur? Maak dan gebruik van lichte en warme kleuren en trek deze ook door in meubels en accessoires.


Natuurlijke elementen
Wil je liever niet de hele badkamer verbouwen maar toch zorgen voor een spa-gevoel? Wat dacht je dan van een nieuwe verlichting? Kies bijvoorbeeld voor een Marokkaanse lamp. Er ontstaat zo een oosterse sfeer in de badkamer. Een ander product wat echt prachtig oogt is hout. Met het plaatsen van houten plankjes zorg jij voor meer opbergruimte én haal jij een natuurlijke sfeer naar jouw badkamer. Om het helemaal af te maken voeg je nieuwe accessoires toe. Dit is een eenvoudige manier om je badkamer een hammam look te geven!

Geen thuisspa zonder bad of douche
Een thuisspa is niet compleet zonder bad of lekkere douche. Door te kiezen voor een bad krijg je een gevoel van luxe en rijkdom. Kies bijvoorbeeld voor een vrijstaand bad of laat een bad inbouwen. Ook gaaf om eens te bekijken: een bad in een andere kleur dan wit. Kies ervoor om een soortgelijke kleur op de muur door te zetten, zo ontwikkel je een mooi geheel! Heb je geen ruimte voor een bad? Een inloopdouche is bijvoorbeeld een goed alternatief. Door een glazenwand te plaatsen, krijg je een gevoel van luxe en ruimte.

Om nog meer inspiratie op te doen voor een thuisspa kan je het best een kijken nemen bij ons op WOOON Leiderdorp. Hier staan de adviseurs van Kvik, Sani-dump en Sanisale voor je klaar met persoonlijk advies!