Nieuwe badkamer bij WOOON Leiderdorp

Nieuwe badkamer bij WOOON Leiderdorp

12 april, 2018

Bent u toe aan een nieuwe badkamer en wilt u graag inspiratie opdoen? Kom dan eens langs in één van de badkamerwinkels op woonboulevard WOOON Leiderdorp. Behalve voor mooie badkamers kunt u in onze badkamerwinkels ook terecht voor prachtige accessoires die uw badkamer net even dat beetje meer geven.

kvik badkamer.jpg

Van moderne tot klassieke badkamers, u vindt het bij WOOON

In de badkamer wilt u heerlijk kunnen ontspannen. Alle stress van de dag van uw lichaam afspoelen onder de douche of lekker luieren in bad. Onze badkamerwinkels Kvik, Sanidump en Sanisale.com op onze woonboulevard geven een goed beeld van hoe uw ideale badkamer eruit zou kunnen zien. Van mooi strak vormgegeven wasbakken of kranen, tot klassieke baden, bij WOOON Leiderdorp vind je het allemaal. Onze badkamerwinkels inspireren, realiseren en laten je wensen uitkomen. Onze badkamerspecialisten in Leiderdorp, nabij Amsterdam en Den Haag staan voor u klaar.

Tips bij het samenstellen van uw nieuwe badkamer

- Begin bij het ontwerpen van een (kleine) badkamer bij de basis: beslis waar het toilet, de wastafel en de douche komt te staan. Als u de basis hebt ingedeeld, weet u precies hoeveel ruimte u over heeft voor bijvoorbeeld de badkamerkastjes en accessoires. Tip: laat de toilet achterwege als u deze ook in een aparte ruimte kunt plaatsen. Dit scheelt in een kleine badkamer enorm.

- Een kleine badkamer lijkt al snel vol. Probeer daarom de ruimtelijkheid te behouden door voor lichte, vrolijke kleuren te kiezen. Pas ook op met een te druk patroon op de tegels en muren. Een zwevend toilet zorgt ervoor dat u meer vloer overhoudt, wat minder vol oogt. Kies ook voor platte badkamerkastjes en een kleinere wastafel met een hoge kraan. Een hoge kraan geeft een ruimtelijk effect, zonder daadwerkelijk aan ruimte in te leveren.

- Hoeksteen van een royale douche- of badruimte is vaak de keuze van goede sanitair en badkamermeubels. Als u nagaat dat de meesten van ons gemiddeld drie keer per dag de badruimte bezoekt en gebruikt en dat dezelfde douche- of badruimte zeker twintig jaar meegaat, is het logisch dat sterke, kwalitatieve badkamermeubels geen must maar eigenlijk noodzaak zijn. Daarnaast is de functionaliteit van de meubels natuurlijk ook belangrijk. Geven de losse kasten of wastafelmeubels wel genoeg bergruimte? Bij de badkamerwinkels op WOOON Leiderdorp vind u functionele en kwalitatief hoogstaande badkamermeubels voor iedere badkamerinrichting.

- Ook de tegelkeuze voor de nieuwe badkamer is van cruciaal belang voor de sfeer die de badkamer uitstraalt, de badkamerspecialisten bij de winkels op WOOON Leiderdorp helpen u graag met de keuze van onder andere de tegels zodat uw badkamer de juiste sfeer krijgt.

- een badkamer is geen badkamer als er geen opbergruimte is, vooral in de kleinere ruimte is dit nog wel eens een probleem, wat dan vooral handig kan zijn is om de hoogte in te gaan (zie afbeelding), qua vloeroppervlak neemt een hoge kast namelijk net zo veel ruimte in als een lage kast, maar u kunt er wel veel meer in kwijt. Bij de badkamerwinkels op WOOON vind u ruime keuze in verschillende opbergmogelijkheden.

badkamer kast hoog.jpg

Winkelen bij de badkamerwinkels van WOOON is altijd slagen

Winkelen op woonboulevard WOOON Leiderdorp betekent het hebben van een ruime keuze. Dankzij de aanwezigheid van 30 winkels, waaronder badkamerwinkels, is er altijd wel één waar u zult slagen. En het mooie is dat u bij WOOON Leiderdorp altijd gratis kunt parkeren! Ideaal voor een bezoek aan onze badkamerwinkels.

Voor een badkamer kom je naar WOOON Leiderdorp!

Wilt u meer informatie over de verschillende (badkamer)winkels op woonboulevard WOOON Leiderdorp? Of heeft u andere vragen? Met het contactformulier kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Tot snel in één van onze badkamerwinkels!