Wooonspiratie - Waarom wij van een bad in de badkamer houden

Wooonspiratie - Waarom wij van een bad in de badkamer houden

5 december, 2017

Een nieuwe badkamer uitzoeken brengt de nodige dilemma’s met zich mee. Wat voor douche kies je? Welke gootsteen past het beste bij jouw smaak? En, als je de ruimte hebt, neem je wel of niet een bad? In deze blog geven we jou de nodige inspiratie waarom wij een bad in de badkamer nu juist zo mooi en prettig vinden! Want wie vindt het niet lekker en ontspannen om in bad te gaan?

Een klassiek bad of een modern bad voor een luxe badkamer

De stijl van het bad kan behoorlijk bepalend zijn voor de sfeer in je badkamer. Vraag jezelf dus af of je een bad neemt met bijvoorbeeld klassieke poten of dat je juist een modern bad met dikke randen kiest.

Bron: www.roomed.com

Klassieke poten onder je bad passen bijvoorbeeld goed in een landelijke woonstijl. Wil je liever een vintage look in je badkamer creëren? Kies dan voor een bad met een RVS-look. Ook gaaf om eens te bekijken: een bad met extra dikke rand. Zo’n badkamermeubel geeft een gevoel van luxe en rijkdom. Wie wil er nou niet in een badkamer binnenlopen en elke keer weer een overweldigend gevoel ervaren?

Bron: www.pinterest.com

Een bad laten inbouwen of juist vrijstaand laten

Een mooie oplossing in de badkamer kan zijn om het bad te laten inbouwen. Het geeft je badkamer een mooi uniforme uitstraling en oogt bovendien heel elegant. Je badkamer kan er, indien je de ruimte goed benut, super luxe en sfeervol uit komen te zien.

Bron: onekindesign.com

Een bad in bijzondere kleur

Ook interessant om te overwegen: een bad in een andere kleur dan wit! Kies je bijvoorbeeld voor een industriële look in je badkamer, dan kan een bad in een donkere kleur erg mooi zijn. Kies ervoor om een soortgelijke kleur ook op je muur door te zetten, zo ontwikkel je een prachtig plaatje.

Bron: onekindesign.com

Zin om je verder te laten inspireren voor je nieuwe badkamer? Op Wooon-Leiderdorp kun je altijd terecht voor de nieuwste trends in je badkamer bij Kvik, Sanisale en Sanidump! We zien we je snel!