De trends voor een prachtige slaapkamer

De trends voor een prachtige slaapkamer

3 april, 2018

Het voorjaar is alweer even bezig, dus dit is een goed moment om de slaapkamer op te frissen en mee te gaan met trends. Maar wat zijn de trends? Waar kun je op letten en wat kan anno 2018 echt niet meer? We hebben een aantal trends voor je op een rij gezet!

Begin met colorblocking!

Een van de trends die jouw slaapkamer tot een pareltje maken is het gebruik maken van kleuren. En dan bedoelen we niet zo maar kleur, maar felle kleuren! We willen onze persoonlijke omgeving graag omtoveren tot een plek waar je niet alleen even niks hoeft, maar waar je jezelf ook volledig kunt afsluiten van de drukke buitenwereld. En daarom is colorblocking een prachtige manier om kleur in je slaapkamer toe te voegen. Met colorblocking brengt je letterlijk blokken kleur aan op de muur. Kies een wand uit en geef die verschillende kleuren met strakke lijnen, zodat je een absolute eyecatcher in de slaapkamer realiseert.


Geef je bed een boost met prachtig bedlinnen

Nog een absolute trend is het verrijken van je slaapkamer met gloednieuw, en modieus bedlinnen. Zo werden de kleuren celadon groen en poederroze al uitgeroepen tot dé kleuren van het voorjaar en die kleuren kun je perfect terug laten komen in je bedlinnen. Geef je slaapkamer een frisse en vooral ook lichte uitstraling door de twee benoemde kleuren te combineren met blauw en natureltinten.


Kies nieuwe gordijnen uit!

Nog zo’n trend waar wij groot liefhebber van zijn: velours en fluweel! En waar anders dan in je slaapkamer kun je deze prachtige stoffen ook voor je ramen plaatsen. Beide stoffen zijn perfect om in je gordijnen te gebruiken. Het geeft je slaapkamer een moderne en toch ook eigentijdse uitstraling mee. Beide stoffen ogen daarnaast ook warm en zeer luxe waardoor je van jouw slaapkamer een heerlijke plek maakt om tot rust te komen.

Haal groen in je slaapkamer

De laatste trend die we graag met je doornemen is het gebruik van groen in de slaapkamer! Planten in huis zijn absolute sfeermakers, dus waarom zou je die niet ook in je slaapkamer terug laten komen? Met planten kies je niet alleen voor een gezonde omgeving, het zijn de perfecte accessoires in jouw stijl.

Benieuwd waar je allemaal terecht kunt voor het doorvoeren van de trends in jouw slaapkamer? Neem eens een kijkje bij bijvoorbeeld Auping, Beterbed of Goossens slapen! Maar je kunt ook terecht bij Hästens, Sleepstudio Leiderdorp, Swiss Sense of Tempur! Kortom, bij Wooon-Leiderdorp ben je absoluut aan het juiste adres als het aankomt op jouw slaapkamer!