Opbergtips van Wooon

Opbergtips van Wooon

25 oktober, 2017

Hoe stijlvol en gezellig je een ruimte ook inricht, rommel maakt dit al snel ongedaan. Heel belangrijk om je spullen netjes op te bergen dus! Wij helpen je graag op weg met de mooiste opbergkasten en –oplossingen.

Opgeruimd staat netjes

Wanneer je opgeborgen spullen liever niet tentoonstelt is het slim om te kiezen voor een kast met deuren of lades. Zo wordt alle aandacht getrokken door de buitenkant van de kast. Ga je voor een strak en onopvallend exemplaar of juist een eye-catcher in een mooie kleur of met mooie handvaten?

Bron: Eyoba

Open opbergen

Een open opbergkast zorgt voor een ruimtelijk gevoel in de ruimte. Hier berg je de spullen op waar je het meest trots op bent! Denk aan spullen die je hebt meegenomen van reizen, mooie foto’s of oude familiestukken. Heb je toch spullen die niet zo mooi zijn? Berg deze dan op in manden die je op de stellingen zet. Zo behoud je de ruimtelijkheid en berg je al je spullen op; mooi en minder mooi.

Bron: Pinterest

Opruimtips

Heb je de opbergkast gevonden die je zocht, dan is het nog een uitdaging om deze zo praktisch mogelijk in te delen. Hiervoor hebben wij een aantal tips:

- Groepeer je spullen in logische categorieën.
- Zet de spullen die je het vaakst nodig hebt op de plek die het makkelijkst bereikbaar is.
- Heb je gekozen voor een gesloten kast? Maak dan gebruik van doorzichtige dozen waarin je spullen opbergt.

Op zoek naar een passende opbergkast bij jou thuis? Kom langs op Wooon Leiderdorp!In al onze woonwinkels vind je adviseurs die jou deskundig helpen tot een aankoop die bij jou en je interieur past.

Tip: maak een afspraak bij ons Woonadviescentrum voor persoonlijk en vrijblijvend interieuradvies!