Vier tekenen dat je moet investeren in een nieuw bed

Vier tekenen dat je moet investeren in een nieuw bed

11 april, 2018

Wanneer heb jij voor het laatst een nieuw matras gekocht? Een nieuwe plek om op te slapen is een investering die we niet zo maar doen, het kost immers veel geld. Wist je dat je gemiddeld genomen een derde van je leven in bed doorbrengt?

Een goed matras is essentieel voor je nachtrust. Maar wanneer koop je nou een nieuw matras? Lees in deze blog vier tekenen die voor jou een reden kunnen zijn om een nieuw matras te kopen!

Je bed is eigenlijk te klein

Dicht tegen je partner liggen is lekker warm en gezellig, maar af en toe heb je, ook tijdens het slapen, je ruimte nodig. Je huidige matras is misschien wel simpelweg te klein voor de nachtrust die je nu nodig hebt. Een groter matras zorgt voor meer ruimte, ruimte die je tijdens het slapen heel goed kunt gebruiken! Misschien heb je het niet door, maar meer ruimte zorgt altijd voor meer ontspanning.

Bron: www.woontrendz.com

Je hebt last van je rug als je wakker wordt

Herkenbaar? Wakker worden met een stijve rug? Of ’s nachts wakker worden en niet meer weten hoe je moet liggen? Een oud matras kan al lange tijd op dezelfde manier op jouw bed liggen, waardoor het comfort steeds minder wordt. Daarnaast kan het ook zijn dat er langzaamaan een kuil ontstaat in je bed. Het omdraaien van je matras kan helpen, je ligt er immers veel op! Maar, als je begint te merken dat je matras niet meer de rust biedt die je nodig hebt, is het tijd om eens te gaan kijken naar een nieuw matras!de stengel die afsterft weg, laat de rest wel zitten! Bladeren die nog goed zijn beschermen de plant tegen vorst.

Je matras is niet meer zo fris als het ooit was

Wist je dat je 0,25 tot 2 liter vocht per nacht verliest? Door transpireren raak je vocht kwijt, die door je matras weer wordt opgenomen. Daarnaast is het een feit dat een matras dé plek is voor huisstofmijt. In een matras van meerdere jaren oud kunnen tot wel 1 miljoen huisstofmijten leven! Gelukkig sterven de minuscule beestjes na enkele maanden, maar ze leggen ook eitjes die weer groeien. En hoe voelt je matras vandaag de dag aan? Herinner je de eerste nacht nog op je matras? Is het verschil tussen die ervaring en nu erg groot? Dit zijn goede voorbeelden om eens over na te denken in je keuze om een nieuw matras te kopen.

Bron: http://www.pinterest.com/

Je gaat in een nieuw huis wonen

Ook een goede reden om eens een nieuw bed te kopen; je gaat verhuizen! Je krijgt een slaapkamer van een ander formaat, dus je kunt je bed hier ook op aanpassen. Een grotere ruimte maak je met bijvoorbeeld een nieuw bed of een nieuwe toevoeging aan je bed weer helemaal sfeervol en wordt zo de beste plek om te ontspannen.

Ben je eruit?

Op Wooon-Leiderdorp hebben we maar liefst acht winkels waar je voor een nieuw bed of matras op de juiste plek bent. Elke winkel heeft zijn eigen producten en kwaliteiten, maar wat je vraag of wens ook is, je kunt hier hoe dan ook terecht voor een nieuw bed!