Flexa Kleur van het Jaar 2018: Heart Wood

Flexa Kleur van het Jaar 2018: Heart Wood

26 september, 2017

Hoewel we zelf misschien de zomer nog niet helemaal hebben losgelaten, zitten ze bij Flexa niet stil en hebben de kleur van het jaar 2018 al bepaald! En het wordt… Heart Wood. Deze kleur geeft elke kamer in huis een rustgevende uitstraling. Laat je inspireren door deze kleur.

Trends in kleuren

Deze kleur van het jaar werd uitgekozen door de kleurspecialisten van het Flexa ColorLab in samenwerking met internationale designexperts en trendwatchers. Overal ter wereld merkten zij op dat er steeds meer behoefte is aan huiselijkheid. Heart Wood is de perfecte kleur voor deze wereldwijde trend omdat hij in verschillende kleurcombinaties een geruststellende, levende of juist rustgevende werking kan hebben. Het is maar net wat bij jou en je interieur past.

Heart Wood is geïnspireerd op de natuur

Je verwacht het in eerste instantie misschien niet meteen, maar de nieuwe Kleur van het Jaar staat in contact met kalmerende kleuren uit de natuur. Gebruik deze moderne (verf)tint in verschillende kleurencombinaties om voor elke ruimte de gewenste stemming te creëren.

Een kleur voor elke kamer

De subtiele roze toon van Heart Wood zorgt voor een uitnodigende sfeer, maar wanneer je de kleur combineert met andere kleuren creëer je de stemming die het best bij jou past. Denk bijvoorbeeld aan pittige groentinten of koele blauwtinten. Ook aardetinten zorgen voor een warm geheel, en al helemaal wanneer je het afmaakt met inktblauwe details zorgt dit voor een elegante touch. Of wat dacht je van lichtere kleuren voor een luchtige maar warme sfeer?

Ben je enthousiast geworden van deze kleur, maar weet je niet goed hoe je deze toe kunt passen bij jou thuis? Daarbij helpen wij graag in onze Woonadviescentrum. Maak nu een afspraak!