Inrichten woonkamer

Inrichten woonkamer

12 april, 2018

Het inrichten van uw woonkamer kan een hele klus zijn, Maar wel een leuke klus als u winkelt op woonboulevard WOOON Leiderdorp. Wij bieden u een ruim aanbod in diverse meubels, met uitgebreid advies en uiteraard gratis parkeren. Zo wordt het zoeken naar de inrichten van uw woonkamer vooral een leuke klus.

Laat je inspireren bij WOOON Leiderdorp

Wanneer u al weken op zoek bent naar die ene bank, of niet weet welk kastje in jullie klassieke woonkamer past, is WOOON Leiderdorp de ideale plek om eens rond te kijken. Met een aanbod van 30 winkels met ieder hun

eigen aanbod, is er altijd wel één die heeft wat u zoekt. Wij inspireren tijdens de zoektocht voor het inrichten van uw woonkamer, maar geven ook interieurideeën. Op woonboulevard WOOON Leiderdorp kun je namelijk terecht voor uitgebreid advies voor het inrichten van uw woonkamer. Specialisten en stylisten geven tips voor de beste lichtinval, geven desgewenst passend kleuradvies en nog heel veel andere interieurideeën om het inrichten van je woonkamer tot een succes te maken.

inrichten woonkamer.jpg

Hier volgen een aantal tips bij het inrichten van uw woonkamer

Een plan voor de indeling van uw woonkamer is een must

Voor u start met verbouwen van uw woonkamer is het een must een plan te hebben voor de indeling van je woonkamer. Heeft u geen helder ontwerp van de inrichting dan loopt u het risico op een woonkamer die niet voldoet aan uw wensen. Denk bijvoorbeeld aan losse bedrading, elektra aansluitingen op de verkeerde plek, de haard in een onhandige hoek. Of u schaft een bank aan die gewoon niet past. Zonde van de investering en uw tijd!

Zet eerst uw wensen op een rij

Beantwoord eens de volgende vraag: wat is de woonkamer voor u? Een woonkamer is een plek om te luieren, tv te kijken. Maar ook om met je familie bij elkaar te komen. Of luistert u liever een rustig muziekje met de open haard aan. Wat doet u er het liefst? Wat wilt u in uw woonkamer een plek geven? En wat verdient de meeste aandacht?

Maak de perfecte indeling

Wilt u wel een prachtig plaatje realiseren, precies zoals u voor ogen hebt? Maak dan, op basis van je wensen, een optimale indeling. Ga eens schuiven (op papier) met de mogelijkheden, tot u een indeling heeft waar al uw wensen op zijn plek vallen.

Loopt u tegen problemen aan, dan zijn daar de woonadviseurs van een van de vele winkels op de WOOON Boulevard, zij zullen u vakkundig begeleiden bij het vinden van uw perfecte woonkamer.

Voor een woonkamer komt u naar WOOON Leiderdorp!

Wilt u meer informatie over de verschillende (woon)winkels op woonboulevard WOOON Leiderdorp? Of heeft u andere vragen? Met het contactformulier kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Tot snel in één van onze winkels!