Interieurtextiel trends

Interieurtextiel trends

12 april, 2018

Voor alle soorten interieurtextiel kun je terecht op woonboulevard WOOON Leiderdorp. In ons aanbod van 30 winkels vind je onder meer vloerkleden, plaids, behang, gordijnen en raambekleding. Breng eens een bezoek aan onze woonboulevard en geniet van de nieuwste trends op het gebied van interieurtextiel in winkels zoals Berg&Berg.

Breed spectrum interieurtextiel bij WOOON

De grote hoeveelheid woonwinkels die je bij ons vindt, zorgen voor een breed aanbod aan interieurtextiel. Daardoor hebben wij voor ieder wat wils. Of je nu van klassiek houdt of van modern, van kleur of zwart-wit, WOOON Leiderdorp biedt interieurtextiel volgens de laatste trends in verschillende soorten en maten. In bijvoorbeeld de winkel van Berg&Berg wordt schitterend gordijnstof, behang en raambekleding getoond. Daarnaast kunt u bij Berg&Berg terecht voor fraaie vloeren, maar ook bij Vloer het Zelf zijn prachtige vloeren in overvloed verkrijgbaar. Tevens kunt u in de fraaie winkels voorzien worden van passend advies. Vriendelijke winkelmedewerkers geven desgewenst tips over interieurtextiel en zelfs het krijgen van professioneel advies van stylisten en specialisten behoort tot de mogelijkheid.

Voor een woonkamer kom je naar WOOON Leiderdorp!

Wil je meer informatie over de verschillende winkels op woonboulevard WOOON Leiderdorp? Of heb je andere vragen? Met het contactformulier kun je geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Tot snel in één van onze winkels!