Maak je woonkamer sfeervol voor de feestdagen!

Maak je woonkamer sfeervol voor de feestdagen!

19 december, 2017

De sneeuw heeft zich al even goed laten zien in Nederland, en nu komen de feestdagen er echt bijna aan! Wil jij, zo net voor de kerst, je huis nog voorzien van sfeervolle accessoires? Zoek je de finishing touch in huis, maar ben je er nog niet helemaal uit welke producten hier nu het beste aan bijdragen? Lees in deze blog alles over hoe je jouw woning extra sfeervol maakt tijdens de kerstdagen!

Kies de juiste verlichting!

Met de juiste lichtbronnen op de juiste plek in je woonkamer zorg je voor veel meer sfeer in huis! Maar onder lichtbronnen kun je ook de openhaard en sfeerkaarsen zien! Juist tijdens de koude winterdagen brengen natuurlijke lichtbronnen extra sfeer. Maar met de juiste verlichting maak of breek je de sfeer in je woonkamer. Maak foto’s van je lichtbronnen en neem die foto’s mee naar Wooon-Leiderdorp, zodat onze adviseurs bij een van de woonwinkels je hierin kunnen helpen. Niks is zo belangrijk als je kamer op de juiste manier voorzien van verlichting!

Bron: www.ilovemyinterior.com

Maak van je bank een ultieme loungeplek

Wat kunnen we toch genieten van op de bank neerploffen na een lange dag werken! En op die bank zit je, zeker tijdens de feestdagen, extra veel! Wat ons betreft is dat een goede reden om die bank om te toveren tot een ultieme loungeplek! Verrijk je bank met mooie sfeerkussens, het liefste meerdere, of koop een mooi plaid waar je op kunt zitten, of die je als deken kunt gebruiken. Zachte materialen op de bank doen het super goed als je op zoek bent naar een bank met een sfeervol karakter. Het voelt ook nog eens heerlijk aan! Kortom: waarom zou je dit niet doen?

Bron: combodesign.com

Haal de natuur in huis

Ook een goede manier om extra sfeer in huis te halen: met natuurlijke producten! Ga het bos in en maak je eigen winterboeket, of ga langs in onze woonwinkels, waar je de mooiste natuurlijke producten kunt vinden. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij Teakhuis, Chateau D'ax of Goossens Wonen!

Neem donkere kleuren in huis!

Het is een onderwerp waar veel mensen zich liever niet aan wagen, maar met donkere kleuren in je interieur zorg je voor meer sfeer! Dit kun je doen aan de hand van bijvoorbeeld de kussens in donkere kleuren, maar je kunt ook een nieuw meubel kiezen in een donkere kleur.

Kortom: er zijn een hoop mogelijkheden om je woonkamer sfeervol te maken voor de feestdagen. Je kunt bij Wooon altijd terecht voor een van de bovenstaande zaken! Bekijk ook onze winkelpagina voor het complete overzicht aan woonwinkels!