Nieuw interieur!

Nieuw interieur!

6 januari, 2017

Waar de woningmarkt de afgelopen 2 jaar een dieptepunt bereikte, zijn begin 2017 de huizen niet aan te slepen. Bij een nieuwe woning hoort natuurlijk ook een nieuwe inrichting. En waar kun je daar nou beter inspiratie voor opdoen dan bij WOOON Leiderdorp?

De laatste trends

Wil je op de hoogte blijven van de laatste trends? Kom dan een dagje woonshoppen en je bent in no-time weer helemaal up-to-date. Van woonkamer, slaapkamer tot keuken; bij ons vind je meer dan 30 winkels ingericht volgens de laatste trends. De urban jungle trend komt voorbij, maar ook zie je veel grijsblauw en geometrische trends. Onze stylisten vertellen je graag meer.


Complete inrichting

Als je net bent verhuisd, wil je graag dat de meubels goed op elkaar worden afgestemd. Een lastige klus waar je flink hoofdpijn van kunt krijgen. Voorkom slapeloze nachten en schakel de hulp van onze stylisten in. Zij helpen je graag en zoeken de mooiste combinaties voor je bij elkaar. Of je nu graag een complete inrichting wilt of enkel een nieuwe eettafel en bank.

Styling

Naast meubels vind je bij WOOON ook de nieuwste collecties vloeren en behang. Ga je verhuizen dan kun je dus echt je hele nieuwe interieur bij ons shoppen. Van keuken tot badkamer tot inrichting van je woon- en slaapkamer.

Zien we je snel bij WOOON? We zijn zeven dagen per week geopend en parkeren kan gratis voor de deur. Uiteraard is er gelegenheid voor een lekkere lunch.