Lentefeest bij WOOON Leiderdorp!

WOOON Lentefeest

Bij WOOON beginnen de lentekriebels al op te spelen. Op zaterdag 11 april organiseren we tussen 10.00 en 17.00 uur een groot lentefeest. Er zijn kramen met koopwaren, optredens, workshops en entertainment voor kinderen. Uiteraard zijn alle winkels die dag ook geopend.

Programma

11.00 – 12.00 uur Workshop ;Lente bloemstuk'; maken

12.00 – 13.30 uur DJ

13.30 - 14.30 uur Optredens Rode Sneakerz

13.30 – 14.30 uur Optreden clown Noni

14.30 – 15.30 uur Paaseieren schilderen

15.30 – 16.30 uur Workshop

* Deze tijden zijn nog onder voorbehoud


Clown Noni
Clown Noni verzorgt een uitgebreide show, waarbij de kinderen ook betrokken worden. Deze show duurt een uur. Natuurlijk kunnen de kinderen na afloop met clown Noni op de foto.

Workshops
Tijdens het lentefeest zijn er ook een aantal gratis workshops voor volwassenen. Zo geeft Happy Flower een workshop ‘lentebloemstuk’ maken. Onder begeleiding van een professionele bloemist, kunnen deelnemers een gratis bloemstuk steken.

Kinderactiviteiten
Speciaal voor kinderen zijn er diverse activiteiten tijdens het lentefeest. Zo kunnen de kinderen paaseieren schilderen en is er een optreden Clown Noni. Verder worden er gratis popcorn en suikerspinnen uitgedeeld.

De Rode Sneakerz
Dansschool De Rode Sneakerz is aanwezig om diverse demo-optredens te verzorgen. De leerlingen van de Leiderdorpse dansschool zullen hun geleerde dansen op het grote podium laten zien.

Gouden eieren zoeken
Tijdens het WOOON Lentefeest zijn er eieren verstopt over het hele winkelgebied. Vind jij een ei? Dan win je leuke prijzen!