Lentemarkt bij WOOON Leiderdorp!

WOOON Leiderdorp organiseert op zaterdag 20 april de WOOON Lentemarkt. Met 50 kramen en diverse optredens van dansscholen en artiesten, is de WOOON Lentemarkt “een gezellige markt voor jong en oud!” De markt opent om 10.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Voor een lekker hapje en/of drankje kunt u terecht bij Show Pain.

Algemene informatie voor kraamhouders
De WOOON Lentemarkt telt in een volledige opstelling 50 kramen. Het huren van een kraam is inclusief de toegang voor twee personen kraambemanning. De Lentemarkt is bedoeld voor kraamhouders met artikelen passend bij het thema lente. Denk hierbij aan: kleding, (woon-) accessoires, klusmateriaal etc. Tweedehands artikelen worden niet toegelaten op deze markt, mede als voedsel (tenzij voorverpakt) en drank.

De kraam De WOOON Lentemarkt werkt met kramen van 4 meter lang.

De kosten voor een kraam bedragen € 50,00 excl. BTW. Daarbij rekenen we € 10,00 borg extra welke u aan het eind van de dag terug krijgt indien de kraam leeg en netjes achter wordt gelaten. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van een stroompunt. De kosten hiervoor zijn € 5,00. Het is voor deze markt niet mogelijk een voorkeursplek te reserveren. De marktmeester maakt de indeling van de kramen. Hierover is geen discussie mogelijk.

Kraam boeken?
Een kraam boeken is mogelijk door onderstaand formulier in te vullen. Na het aanmelden via onderstaand formulier, neemt de organisatie contact met u op. Bij aanwijzing van een kraam, ontvangt u een factuur. Nadat u de factuur voldaan heeft, ontvangt u van onze organisatie een betaalbewijs. Dit betaalbewijs dient u mee te nemen naar de markt.WOOON Lentemarkt WOOON Leiderdorp organiseert op zaterdag 20 april de WOOON Lentemarkt. Met 50 kramen en diverse optredens van dansscholen en artiesten, is de WOOON Lentemarkt “een gezellige markt voor jong en oud!” De markt opent om 10.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Voor een lekker hapje en/of drankje kunt u terecht bij Show Pain.

Wilt u informatie over de WOOON Lentemarkt, stuur dan een mail naar lentemarkt@wooon-leiderdorp.nl.

Inschrijfformulier