Lentemarkt bij WOOON Leiderdorp!

De WOOON Lentemarkt wordt in opdracht van WOOON-Leiderdorp georganiseerd door Rudeboy Media. Wilt u meer informatie over de WOOON Lentemarkt of heeft u vragen? Neem dan tijdens kantooruren contact op via 071-5425160 of mail naar joyce@rudeboymedia.nl

Met veelzijdige kramen en diverse optredens van dansscholen en artiesten, is de WOOON Lentemarkt “een gezellige markt voor jong en oud!” De markt opent om 10.00 uur en duurt tot 17.00 uur. Voor een lekker hapje en/of drankje kunt u terecht bij Show Pain.

Algemene informatie voor kraamhouders
De WOOON Lentemarkt bestaat uit een setting van flink wat kramen. Het huren van een kraam is inclusief de toegang voor twee personen kraambemanning. De Lentemarkt is bedoeld voor kraamhouders met artikelen passend bij het thema lente. Denk hierbij aan: kleding, (woon-) accessoires, klusmateriaal etc. Voedsel is niet toegestaan (tenzij voorverpakt) en drank.

De kraam De WOOON Lentemarkt werkt met kramen van 4 meter lang.

De kosten voor een kraam bedragen € 15,00 excl. BTW. Daarbij rekenen we € 10,00 borg extra welke u aan het eind van de dag terug krijgt indien de kraam leeg en netjes achter wordt gelaten. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van een stroompunt. Het is voor deze markt niet mogelijk een voorkeursplek te reserveren. De marktmeester maakt de indeling van de kramen. Hierover is geen discussie mogelijk.

Kraam boeken?
Een kraam boeken is mogelijk door onderstaand formulier in te vullen. Na het aanmelden via onderstaand formulier, neemt de organisatie contact met u op. Bij aanwijzing van een kraam, ontvangt u een factuur. Nadat u de factuur voldaan heeft, ontvangt u van onze organisatie een betaalbewijs. Dit betaalbewijs dient u mee te nemen naar de markt.

Inschrijfformulier