Verjaardagsmarkt bij WOOON!

Verjaardagsmarkt bij WOOON-Leiderdorp

Woonboulevard WOOON is in september jarig en viert dat met een verjaardagsmarkt. Zaterdag 21 september, vindt voor de tweede keer dit jaar een markt plaats. In het voorjaar werd al een lentemarkt georganiseerd bij WOOON.

Tijdens de verjaardagsmarkt zijn er kramen met een divers aanbod. Waaronder verschillende kramen met woonaccessoires. Traditiegetrouw geven de woonwinkels van WOOON ook grote kortingen op hun artikelen.

Naast kramen zijn er ook optredens. Bij het terras van ShowPain wordt er een podium neergezet.

Optredens

Tijdens de Verjaardagsmarkt is Unity NL on Tour aanwezig. Er zijn optredens van artiesten van eigen bodem. Tussen 12.00 en 17.00 uur zijn er optredens van onder andere Django Wagner, Ferry de Lits, Rinus Werrens en Theodoor.


Een kraam huren kan voor 20,00 EURO. Heb je interesse, dan kun je een kraam reserveren via onderstaand formulier.

Wilt u meer informatie over de WOOON verjaardagsmarkt of heeft u vragen? Neem dan tijdens kantooruren contact op via 071-5425160 of mail naar joyce@rudeboymedia.nl

Kraam boeken?
Een kraam boeken is mogelijk door onderstaand formulier in te vullen. Na het aanmelden via onderstaand formulier, neemt de organisatie contact met u op. Bij aanwijzing van een kraam, ontvangt u een factuur. Nadat u de factuur voldaan heeft, ontvangt u van onze organisatie een betaalbewijs. Dit betaalbewijs dient u mee te nemen naar de markt.

Inschrijfformulier