Stralend zomerse WOOON opruiming!

De zon schijnt, het is zomer! Tijd voor een frisse wind door je huis. Een complete make-over of nieuwe woonaccessoires? Met ruim 30 winkels onder 1 dak ben je bij WOOON Leiderdorp aan het juiste adres. Kom tijdens de zinderende zomeropruiming naar de winkels op WOOON Leiderdorp en haal de zomervibe in huis.

Zonnige acties
Deze zomer hebben we weer een flink aantal zonnige woonacties. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe keuken, badkamer, (tuin)meubelen of woonaccessoires: WOOON Leiderdorp heeft het. Bekijk hier de lopende acties van onze diverse winkels en laat je inspireren. Kortingen lopen op tot wel 50%. Zo wordt een zomerproof huis wel heel aantrekkelijk.

We zien je deze zomer graag op WOOON Leiderdorp!


Corona en winkelen op WOOON Leiderdorp
Ook op WOOON Leiderdorp zijn wij oplettend op ieders gezondheid. We volgen daarbij de richtlijnen van het RIVM. De winkels op onze woonboulevard zijn daarom geopend, maar sommige winkels kunnen afwijkende openingstijden hanteren. Kijk voor de juiste openingstijden op de winkelpagina's van de winkels die je wilt bezoeken.


Meer weten?
Wil je meer informatie over de verschillende winkels op WOOON Leiderdorp? Of heb je andere vragen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via het contractformulier. Altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en acties? Volg ons dan op Facebook en Instagram mis niets!