Auping

Gun jezelf een Auping en word elke ochtend heerlijk uitgeslapen wakker

Ontdek je slaapgeluk

Auping Store Leiderdorp is het grootste Auping test- en adviescentrum van heel Nederland. Hier vind je het complete Auping assortiment van bedden, boxsprings, matrassen, spiraalbodems, dekbedden, kussens, bedtextiel en accessoires. 

Persoonlijk slaapadvies

Onze adviseurs kunnen je alles vertellen over de vele mogelijkheden en laatste trends. Met passie en nieuwsgierigheid werken ze aan het ultieme slaapcomfort van morgen. Zo ben je verzekerd van persoonlijk slaapadvies dat je op het lijf geschreven is. Ontdek het zelf onder het genot van een kop koffie. Kom langs en laat je inspireren door de grootste collectie Auping bedden!  

Acties

Auping matrassen op maat Auping matrassen op maat

Auping matrassen op maat

Ontdek zelf de pluspunten van onze Auping matrassen: altijd de juiste ondersteuning en het beste comfort, in welke houding je ook slaapt. Kom langs voor een matras op maat.⁠
Showroom sale bij Auping Showroom sale bij Auping

Showroom sale bij Auping

Droom je van een Auping bed of boxspring? Dit is je kans om voor een voordelige prijs een model uit de showroom sale te scoren! We maken namelijk plaats voor een nieuwe collectie. Het gaat om diverse boxsprings Original, designklassieker bed Auronde, bed…

Onze folders

Blog

Bekijk onze website

Bezoek Auping op WOOON Leiderdorp

Bezoekadres

Elisabethhof 4
2353 EZ Leiderdorp

Openingstijden

Maandag 13:00 - 17:30 uur
Dinsdag 10:00 - 17:30 uur
Woensdag 10:00 - 17:30 uur
Donderdag 10:00 - 17:30 uur
Vrijdag 10:00 - 17:30 uur
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur
Zondag 12:00 - 17:00 uur

 

Auping Store Leiderdorp is maar liefst 360 dagen per jaar geopend. De winkel is alleen gesloten op nieuwjaarsdag, eerste paasdag, Koningsdag, eerste pinksterdag en eerste kerstdag.

Heeft u nog een vraag aan ons voor uw bezoek?
Stel hem hier.