Hoofdbeeld Sani-dump.png

Restyle jouw badkamer in een handomdraai!

Waar de badkamer vroeger vooral een functionele ruimte moest zijn, stellen we tegenwoordig hogere eisen aan onze badkamer. Het wordt meer een plek om te ontspannen en waar je na een dag werken of in het weekend heerlijk tot rust komt. Soms is het dan ook tijd om je badkamer weer eens te restylen, zonder dat daar een hele verbouwing aan te pas komt. Met een aantal kleine aanpassingen helpen wij je verder om in een handomdraai jouw badkamer een nieuwe look and feel te geven.

Pas de verlichting aan

Een snelle douche voordat je ’s ochtends de deur uitgaat, een lang en ontspannen bad nemen of je uitgebreid opfrissen voor een avondje uit, je gebruikt de badkamer voor verschillende doeleinden. Uiteraard blijft natuurlijk daglicht in elke badkamer een must, de juiste verlichting is ook zeker een essentieel onderdeel in jouw badkamer! Door te spelen met verschillende verlichtingstypes kun je voor elk badkamermoment jouw sfeerlicht bepalen. Van plafondlampen tot wandlampen, inbouwspots en hanglampen, het is de combinatie die het geheel sfeervol en functioneel maakt.

unlimited-70-naturel-eiken-sfeer.jpg
Beeld: Sani-dump

Ga voor dé spa ervaring in je badkamer

Wat is jouw favoriete moment tijdens een spadagje? Is het een heerlijke regendouche of het dobberen in bad? Maak van je badkamer jouw persoonlijke spa door bijvoorbeeld de douchekop te vervangen voor een grote zwarte regendouche, een matte kraan in plaats van aluminium of een bamboe badhouder. Normaal gesproken stop jij waarschijnlijk je scrubs, zeep en andere verzorgingsproducten wellicht weg in een kastje. Ga op zoek naar mooie producten en verpakkingen die gezien mogen worden en geef ze een mooi plekje. Alles draait om de presentatie!­

Screenshot 2022-03-23 at 11.02.12-SANIDUMP.png
Beeld: Sani-dump

Een mooie finishing touch met accessoires

Met praktische en decoratieve badkameraccessoires maak je jouw badkamer helemaal af. De accessoires kun je geheel naar eigen wens, vorm en kleur combineren én brengen naast comfort ook kleur in jouw badkamer. Denk bijvoorbeeld aan handdoekhouders, planchets in de douche, een spiegel als eye-catcher, een badmat of zet sfeervolle kaarsen bij het bad of op het wastafelblad voor een echt wellness-gevoel. Ben je op zoek naar stijlvolle badkameraccessoires? Bij Sani-Dump kun je terecht voor de meest trendy accessoires voor jouw badkamer.

topdeck-unlimited-ferro-met-inlegplaat-frame.jpg
Beeld: Sani-dump

Planten in de badkamer

Badkameraccessoires hoeven niet alleen spullen te zijn, wat dacht je van echte planten of bloemen in jouw badkamer. Groene planten zorgen niet alleen voor een mooie aankleding in de ruimte, maar verbeteren ook het binnenklimaat en zorgen voor een ontspannen effect. Ideaal dus in de badkamer, waar hygiëne heel belangrijk is. En door de hoge luchtvochtigheid in de badkamer hoef je deze planten veel minder water te geven. Super makkelijk dus! Tip: kies wel voor plantjes die tegen een tropische omgeving kunnen en het prettig vinden om op een donkere plek te staan. 

Ontwerp-zonder-titel-18.jpg
Beeld: Sani-dump

Geïnspireerd geraakt en wil je jouw badkamer met een aantal kleine veranderingen gaan restylen? Of ga je toch voor een hele make-over? Kom langs en ontdek onze mooiste collectie badkamer(accessoires) bij Sani-Dump. Onze adviseurs bij WOOON staan klaar voor vrijblijvend advies. Zien we je snel?