Begin de lente met een frisse start!

 

Het is bijna lente! En dat betekent: tijd voor de voorjaarsschoonmaak! Ga jij  ook lekker aan de slag met een goede voorjaarsschoonmaak in huis? Er is toch niets beter dan de ramen wijd open te zetten, het huis lekker op te frissen en die heerlijke geur van verse bloemen te verspreiden? We geven je een aantal praktische tips voor een lentefris huis.  

Fauteuil Terra.pngBeeld: Goossens

Tijd voor de voorjaarsschoonmaak

Met de zon die heerlijk naar binnen schijnt, wordt ineens duidelijk hoeveel stof er eigenlijk ligt. Herkenbaar? Dan is het hoog tijd voor een voorjaarsschoonmaak! Laten we als eerste de ramen aanpakken: met een mix van heet water en een scheutje schoonmaakazijn laten we ze weer stralen. En terwijl we toch bezig zijn, laten we ook het interieur opfrissen. Weg met die zware wollen plaids en kussens! Vervang ze door lichtere katoenen of viscose exemplaren en geef je huis een frisse nieuwe uitstraling. 

Salontafel Adagio.pngBeeld: Goossens

Verse voorjaarsbloemen

Met de lente om de hoek, kunnen we ons interieur opfleuren met voorjaarsbloemen! Zonder deze bloemen is de  lente gewoon niet compleet! De hyacint, sering, iris en natuurlijk de tulp zijn enkele bloemen die dit seizoen typeren. Met een breed scala aan kleuren om uit te kiezen, kunnen we creatief mixen en de mooiste boeketten op tafel zetten.

Eetkamer.jpegBeeld: Goossens

Kleur je huis

Het is het perfecte moment om je huis op te vrolijken en wat kleur toe te voegen aan je interieur. Kleur heeft namelijk een enorme impact op de uitstraling en sfeer van je huis, en het beïnvloedt zelfs onze stemming. Levendige en heldere kleuren hebben een positieve invloed op ons humeur, waardoor we ons energieker en vrolijker voelen. Denk bijvoorbeeld aan een accentmuur in frisse pasteltinten of vrolijk bloemenbehang.

Fauteuil Terra.pngBeeld: Goossens

Vrolijke wand

Breng de lente in volle bloei in je huis met prachtig bloemenbehang! Laat je muren stralen met levendige bloemmotieven die frisheid en vreugde toevoegen aan elke ruimte. Kies voor grote, kleurrijke bloemen voor een gedurfde en uitbundige uitstraling, of  ga voor subtiele bloesems voor een meer ingetogen en romantische sfeer. Of je nu je hele  kamer wilt transformeren of gewoon een accentmuur wilt creëren, bloemenbehang brengt  de lente direct naar binnen.

Opbergkast Ensemble.png

Beeld: Goossens

Kun je niet wachten om je interieur lenteklaar te maken? Kom dan gezellig langs bij WOOON Leiderdorp en ontdek een scala aan meubels en woonaccessoires! Zien we je  snel?