KeukenConcurrent

De keuken van je dromen vind je bij KeukenConcurrent

Al meer dan 20 jaar gegarandeerd de laagste prijs

KeukenConcurrent koopt rechtstreeks keukens in bij de fabriek, waardoor jij gegarandeerd de laagste prijs betaalt. In de winkel vind je alleen apparatuur van topmerken zoals Whirlpool, Bauknecht en Bora. Ook de kasten zijn van topkwaliteit en hebben een draagvermogen van maar liefst 80kg! En niet te vergeten: de goed opgeleide monteurs komen je keuken vakkundig leveren en plaatsen. Service is voor KeukenConcurrent minstens zo belangrijk als de prijs. Om de uitstekende service te onderstrepen is KeukenConcurrent erkend lid van de Centrale Branchevereniging Wonen (Inretail). 

 

KeukenConcurrent vertaalt je wensen door naar jouw ideale keuken 

  • Is uw droomkeuken eenmaal in gebruik en loopt u toch nog tegen bepaalde zaken aan? Het servicecenter is altijd bereikbaar voor vragen of opmerkingen. 24 uur per dag, 7 dagen per week.  
  • De adviseur zet uw wensen om in een gratis 3D-ontwerp. Hiermee komt uw nieuwe keuken echt tot leven. U kunt er als het ware al doorheen lopen. 
  • De keukenruimte wordt bij u thuis exact inmeten. Pas dan wordt het leidingschema en technisch ontwerp gemaakt. Uw keuken sluit dan ook precies aan. Daar kunt u zeker van zijn! 
  • Alle keukens ondergaan meerdere, strenge controles. Zowel vóór als op het moment van levering wordt de keuken gecheckt op juistheid, volledigheid en eventuele beschadigingen. 
  • De eigen, professionele monteurs zorgen voor een perfecte plaatsing en montage. Ook voor onvoorziene zaken wordt direct een oplossing gezocht. 

Onze folders

Blog

Bekijk onze website

Contactformulier

Vul hier onder het formulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

Vereist
Vereist
Vereist
Question
Message
Vereist
Other Details
Vereist

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en met het privacybeleid.

Bezoek Keukenconcurrent op WOOON Leiderdorp

Bezoekadres

Meubelplein 10
2353 EX Leiderdorp

Openingstijden

Maandag 09:30 - 18:00 uur
Dinsdag 09:30 - 18:00 uur
Woensdag 09:30 - 18:00 uur
Donderdag 09:30 - 21:00 uur
Vrijdag 09:30 - 18:00 uur
Zaterdag 09:00 - 17:00 uur
Zondag 10:00 - 17:00 uur

 

Heeft u nog een vraag aan ons voor uw bezoek?
Stel hem hier.