Lederland

montel monza baktopper blog detailstaand-MONTEL.jpeg

Haal natuurlijke materialen in huis

Natuurlijke materialen in je interieur geven een gezellige sfeer. Ze stralen rust uit en zijn veelzijdig met elkaar te combineren. Een perfecte basis voor een comfortabel huis waarin je tot rust komt. In deze blog geven we je een paar tips over hoe je natuurlijke materialen mooi in je interieur kunt verwerken. Want wij zijn fan en laten ons graag inspireren door deze trend!

Marmer tot in de details

Een materiaal dat rust en tegelijkertijd luxe uitstraalt is marmer. In combinatie met andere natuurlijke materialen zoals hout kan marmer zorgen voor een warme uitstraling, en in combinatie met staal juist meer industrieel. Kies bijvoorbeeld voor een marmer keukenblad, het materiaal is erg hygiënisch én krasvast. Vind je dit net te veel? Gelukkig vind je in het assortiment op WOOON verschillende accessoires terug gemaakt van marmer, zoals lampen en kandelaren. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij Sanders Wonen voor woonaccessoires en Kvik voor meer keukeninspiratie!

Screenshot 2022-05-23 at 16.23.14.png
Beeld: KVIK

Materialen voor de vloer

Natuurlijke materialen waar je aan kunt denken voor de vloer zijn hout, beton en natuursteen. Hout is veelzijdig door zijn verschillende opties, zoals rechte planken, visgraat en een Hongaarse punt. Bovendien geeft hout direct een warme sfeer aan je interieur. Door te kiezen voor donker hout creëer je een rustieke look. Ga voor een lichte houtsoort als je op zoek bent naar een open en cleane uitstraling in je interieur. Of geef je je woning een stoerdere look doormiddel van een betonnen vloer? De keuzes zijn eindeloos! Kom inspiratie opdoen bij Berg & Berg en laat je adviseren.

Screenshot 2022-05-23 at 16.24.45.png
Beeld: Goossens

Bamboe

Bamboe wordt op verschillende manieren verwerkt in meubels en accessoires. Tegenwoordig vind je in wooncollecties veel manden en lampenkappen terug waar bamboe in is verwerkt. Maar ook in meubels en zelfs raamdecoratie. Staat niet alleen mooi, ze zijn vaak ook duurzaam.

Haal groen in huis

Groen is hot! Planten mogen uiteraard niet vergeten worden, ze maken immers elk interieur nét even gezelliger en passen in elke ruimte. Weet je niet wat je met die ene lege hoek aan moet? Dan is een grote plant een goede oplossing. Je kunt eindeloos variëren, en dat maakt het zo leuk! Plaats ze niet alleen in je woonkamer maar ook in de keuken, hal, slaapkamer en misschien zelfs de badkamer. Hangplanten op aan de muur, ga voor grote of voor kleine exemplaren en omarm de urban jungle trend.

Screenshot 2022-05-23 at 16.26.15.png
Beeld: Berg en Berg

De comeback van terracotta potten

In de kleurencombinatie grijs, groen en wit past de warme, roodbruine kleur van terracotta perfect. De terracotta bloempot is van alle tijden; praktisch en vaak ook nog eens erg decoratief om te zien. De tint brengt direct warmte in huis. Je kunt ze op verschillende manieren toepassen in je interieur, zet ze in een groepje bij elkaar of verspreid ze door de ruimte. Een garantie voor gezelligheid!

Doe inspiratie op bij WOOON

Ontdek onze mooiste collecties bij onder andere FamalivingGoossens WonenHouweling InterieurAda WonenKvikBruynzeel en Sanders Wonen. Ook voor uitgebreid interieuradvies kun je bij ons terecht. Zien we je snel in één van onze winkels?