Morgana

Goed en gezond slapen met een persoonlijke slaapoplossing van Morgana

Ieder lichaam is uniek, daarom biedt Morgana persoonlijke slaapoplossingen aangepast aan jouw SLAAP-DNA®. Hierdoor krijgt elk deel van je lichaam de juiste ondersteuning én jij een goede en gezonde nachtrust!

Unieke slaaptest

Ontdek jouw SLAAP-DNA® in slechts acht minuten met de unieke slaaptest in onze winkel! Het innovatieve testbed brengt jouw lichaam in kaart en vormt zich vervolgens naar jouw SLAAP-DNA®. Zo ervaar je direct het verschil tussen een standaard bedbodem en een bedbodem die is aangepast aan jouw lichaam. Op basis van jouw SLAAP-DNA® kan één van onze slaapadviseurs je vervolgens objectief en onderbouwd adviseren over welke bedbodem, matras en hoofdkussen jouw lichaam optimaal ondersteunt. Zo hoef jij alleen maar keuzes te maken op comfort, stijl en een passende investering, om zo jouw best persoonlijke slaapoplossing samen te stellen.

Persoonlijk advies

Wij nemen graag de tijd om je persoonlijk te kunnen helpen en adviseren. Wil je er zeker van zijn dat een van onze enthousiaste en deskundige slaapadviseurs voor je klaarstaat? Maak alvast een afspraak! Morgana Leiderdorp is alle dagen van de week geopend. Daarnaast kunnen we desgewenst ook buiten de reguliere openingstijden een afspraak inplannen. 

Morgana Leiderdorp is open op afspraak van 8:00 tot 20:00 uur.

Acties

No acties available

Onze folders

Blog

Bekijk onze website

Contactformulier

Dit betreft het algemene contactformulier voor Wooon Leiderdorp. Heeft u een specifieke vraag voor een winkel? Maak dan gebruik van het contactformulier op de pagina van de desbetreffende winkel.

Vereist
Vereist
Vereist
Question
Message
Vereist
Other Details
Vereist

Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en met het privacybeleid.

Bezoek Morgana op WOOON Leiderdorp

Bezoekadres

Elisabethhof 22
2353 EZ Leiderdorp

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 - 17:00 uur
Woensdag 10:00 - 17:00 uur
Donderdag 10:00 - 17:00 uur
Vrijdag 10:00 - 17:00 uur
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur
Zondag 12:00 - 17:00 uur

 

Heeft u nog een vraag aan ons voor uw bezoek?
Stel hem hier.