Witte-fauteuil-teddy.pngInspirerende podcast over interieur en design

We spenderen de hele dag op social media om ons te laten inspireren door de nieuwste trends en meest prachtige beelden. Soms is het echter fijn om achterover te leunen en met je ogen dicht te luisteren naar een inspirerende podcast. Wist je dat deze er ook zijn over interieur en styling? Ga er dus even lekker voor zitten en laat je inspireren door deze Engelstalige en Nederlandstalige podcasts over interieur en design. Je beluistert ze via Spotify.

Stijlcast

Als je een passie hebt voor interieur, dan is de Nederlandse Stijlcast podcast echt iets voor jou. Dit is een podcast waarin interieurstylisten en andere experts uit de interieurwereld samenkomen om te praten over alles wat te maken heeft met interieurontwerp. Of je nu op zoek bent naar inspiratie voor je eigen huis of geïnteresseerd bent in het ontwerpproces achter professionele interieurs, Stijlcast biedt interessante inzichten en tips over kleurencombinaties, materiaalkeuzes en stylingtechnieken over de nieuwste ontwikkelingen en trends in de interieurwereld.

Organische-woonkamer.png

Beeld: Goossens

How to Decorate

Een populaire podcast over interieurontwerp, is "How to Decorate". In deze podcast delen de stylisten van Ballard Designs hun inzichten en expertise op het gebied van interieurontwerp, en bespreken ze onderwerpen als kleurenschema's, meubelopstellingen, verlichting en textielkeuze. De podcast biedt luisteraars praktische tips en adviezen over hoe ze hun huis stijlvol en functioneel kunnen inrichten, ongeacht hun budget of woonsituatie. Naast de inzichten van de experts van Ballard Designs, zijn er ook regelmatig gasten te horen in de podcast, zoals andere interieurontwerpers en stylisten, die hun eigen ervaringen en ideeën delen. Kortom, "How to Decorate" is een geweldige bron van informatie voor iedereen die op zoek is naar inspiratie en advies op het gebied van interieurontwerp.

Stadsvilla.png

Beeld: Pinterest

Young House Love

"Young House Love" is een populaire podcast over huisrenovatie en decoratie, gepresenteerd door het echtpaar John en Sherry Petersik. In deze podcast delen ze hun eigen ervaringen en tips over het renoveren en decoreren van hun eigen huis, en bespreken ze onderwerpen als doe-het-zelf-projecten, budgetvriendelijke decoratie-ideeën en het vinden van inspiratie voor je huis. Hun presentatiestijl is luchtig en humoristisch, wat de podcast leuk maakt om naar te luisteren. Daarnaast hebben ze regelmatig interessante gasten in de show, zoals andere interieurontwerpers en renovatie-experts, die hun eigen kennis en ervaringen delen. Kortom, "Young House Love" is een geweldige bron van inspiratie en advies voor iedereen die geïnteresseerd is in huisrenovatie en decoratie, ongeacht je ervaringsniveau.

Screenshot-2022-08-03-at-09.50.50-SANDERSWONEN.png

Beeld: Sanderswonen

Ben je nieuwgierig? Beluister dan snel de podcasts! En wil je zelf aan de slag of heb je advies nodig voor je interieur? Onze woonexperts helpen je graag! Kom langs op WOOON en laat je inspireren.