Hoekbank Kubus (1) (1).png
 

Laat je interieur stralen tijdens de oktober woonmaand!

Ben je van plan om je interieur een make-over te geven? De oktober woonmaand, waarin alles draait om het opdoen van inspiratie voor je interieur, is het perfecte moment om volop nieuwe ideeën en tips op te doen voor het opfrissen van jouw huis. In deze blog geven we je een paar handige inspiratietips om jouw huis herfstklaar te maken!

 

Creëer warmte en bespaar met gevoerde gordijnen

Het is herfst, wat betekent dat de temperaturen gestaag dalen. Het is nu tijd om te denken aan gezellige, warme accessoires en isolerende producten om je huis comfortabel te houden en je energierekening te verlagen. Tijdens de oktober woonmaand streven we ernaar om niet alleen je interieur er fantastisch uit te laten zien, maar ook om ervoor te zorgen dat het aangenaam aanvoelt, vooral nu de koude dagen naderen.

Interieurtip: geef je huis een warme, knusse sfeer en bespaar tegelijkertijd energie met gevoerde gordijnen. Gordijnen dienen niet alleen voor privacy en sfeer, maar hebben ook een energiebesparende functie. Hoe dikker de stof van je gordijnen, hoe beter ze isoleren. Met gevoerde stoffering van je gordijnen creëer je een natuurlijke isolatiebarrière tussen het gordijn en het raam, waardoor je de warmte binnenhoudt en de kou buiten. Zo geniet je niet alleen in een warm sfeervol huis, maar bespaar je ook op je energierekening!

Beeld: berg&berg 

Herfstkleuren

Stel je eens voor: je zit op een knusse avond bij de open haard, omringd door de diepe en warme herfsttinten in je interieur. Denk aan prachtige kleuren zoals diep oranje, roodbruin, okergeel en rijke bordeauxrood. Deze kleuren brengen niet alleen sfeer in huis, maar ze geven je ook een gevoel van verbondenheid met het seizoen.

Beeld: Goossens

Haal de warmte van de herfst in huis

Dus, hoe kun je deze herfstkleuren in je interieur integreren? Hier een paar handige inspiratietips: 

 

Kleurrijke kussens en dekens: denk je aan de herfst, dan denk je aan het tevoorschijn halen van dieprode, warm oranje en aardetint kussens en dekens voor een gezellige uitstraling.

 

Accessoires in herfstkleuren: niets brengt meer gezelligheid dan prachtige kaarsen, waarbij de trendkleur voor dit seizoen! Een andere manier om de herfstsfeer binnen te halen is door te kiezen voor accessoires in bijpassende tinten zoals kandelaars, vazen en fotolijsten.

 

Herfstbloemen en bladeren: als de herfst aanbreekt, is het de perfecte tijd om de natuurlijke schoonheid van het seizoen naar binnen te halen door je huis te decoreren met verse bloemen en herfstbladeren in warme en uitnodigende kleuren.

 

Verf en behang: wil je echt een statement maken, overweeg dan om een muur in je favoriete herfstkleur te schilderen of kies voor een behang met een herfstig patroon.

 

Verlichting: voor een herfstige look in je interieur, zorg voor zachte, warme verlichting met behulp van herfstkleurige lampenkappen of kaarsen. Hierdoor krijgt de ruimte een rustgevende gloed die perfect past bij het seizoen.

 

Zachte vloerkleden: zachte vloerkleden zijn een uitstekende toevoeging aan je herfstige interieur. Ze bieden niet alleen comfort voor je voeten, maar voelen ook heerlijk warm aan. Bovendien houden ze lucht vast tussen de garens, wat bijdraagt aan de isolatie en warmte in de kamer. Daarnaast kunnen vloerkleden een echte sfeer en verbinding creëren in de ruimte, waardoor je interieur nog gezelliger aanvoelt tijdens de herfst.​​​​​​
 

Een warm herfst interieur creëer je zo.png

Beeld: Goossens

Kortom, oktober is het perfecte moment om je interieur in de herfststemming te brengen! Of je nu besluit om te spelen met herfstkleuren, te genieten van knusse avonden onder de warme gloed van zachte verlichting, of de natuurlijke schoonheid van het seizoen te omarmen met herfstbloemen en bladeren, deze inspiratietips creëren samen met onze interieuradviseurs een warm en gezellige sfeer in je interieur voor de herfst.

Laat je inspireren en kom langs bij WOOON Leiderdorp en creëer samen met onze interieuradviseurs een warm en gezellige sfeer in je interieur.  Zien wij je deze maand in één van onze winkels?