Matterhorn Leisteengrijs.jpeg
Maak van jouw keuken een eyecatcher!

Ben je op zoek naar een nieuwe keuken? Deze plek wordt steeds meer hét hart van een huis! Daarom is het belangrijk dat de keuken functioneel, stijlvol en ingericht is aan de hand van jouw levensstijl. Of je nu op zoek bent naar een traditionele, moderne of minimalistische keuken; in deze blog inspireren we je met drie tips om van jouw keuken een echte eyecatcher te maken!

Kleurencombinaties

Zoals aangeven wordt de keuken steeds vaker een centrale plek in het huis in, zowel figuurlijk als letterlijk. Naast een functionele indeling is het daarom belangrijk dat de keuken aansluit bij de woonstijl en het interieur van de rest van jouw woning. Kleurcombinaties die je tegenwoordig veel in het interieur terug ziet komen zijn onder andere off-white, beige, grijze, zand, terracotta, (olijf)groen en bruin. Ook natuurlijke materialen zijn erg populair en worden vaak gecombineerd met deze kleuren.

027 Matterhorn kashmir cam 1 lowres.jpegBeeld: Bruynzeel

Mix & match keuken

De mix & match keuken is dé trend voor 2023. Klaar-voor-gebruik keukens zijn verleden tijd, want nu is het tijd om je creativiteit te laten spreken en je eigen unieke keuken samen te stellen. Er zijn talloze opties en mogelijkheden om keukenonderdelen te combineren en zo een persoonlijke touch aan je keuken te geven. Een populaire trend is bijvoorbeeld het gebruik van verschillende kleuren voor de boven- en onderkant van keukenkastjes of het combineren van verschillende kleuren in de keuken. Het mixen en matchen van verschillende stijlen is een verrassende manier om jouw keuken een nieuwe uitstraling te geven.

Screenshot 2022-08-08 at 16.23.01-KVIK.pngBeeld: KVIK

Chroom en RVS

Chroom en RVS zijn populair in moderne keukens. Deze materialen zijn al bekend als veelgebruikte materialen voor kranen en handgrepen, maar nu worden ze ook gebruikt voor andere onderdelen van de keuken. Het strakke en glanzende uiterlijk van chroom en RVS geeft een luxe uitstraling aan je keuken. Of het nu gaat om kranen, handgrepen, of keukenaccessoires; chroom en RVS zijn duurzaam en gemakkelijk schoon te maken. Gebruik chroom en RVS om accenten te leggen in je keuken of om de gehele keuken een moderne en strakke uitstraling te geven.

001 Cam 1 Atlas Marmer nieuwe rastermaat-BRUYNZEEL (1).jpeg

Wil je deze tips toepassen en daarnaast advies inwinnen bij onze keukenexperts?

Onze adviseurs bij WOOON helpen je graag bij het ontwerpen van een moodboard om zo jouw droomkeuken werkelijkheid te maken! Samen komen we tot een ontwerp wat perfect aansluit bij jouw woning! Kom langs bij Bruynzeel Keukens, Kvik, KeukenConcurrent, Kitchen4all en Keukenstunter om je te laten inspireren en informeren!

Beeld: Bruynzeel