Bank Sens (2).jpeg
 

Black Friday bij WOOON Leiderdorp!

Met de aanstaande Black Friday op 24 november, kun je bij WOOON Leiderdorp profiteren van aantrekkelijke kortingen en speciale aanbiedingen! Stel alvast een lijst samen van de items die je al een tijdje op het oog hebt, want dit is hét moment om toe te slaan. Van comfortabele banken tot stijlvolle verlichting, WOOON Leiderdorp biedt ongetwijfeld een breed scala aan mogelijkheden die perfect passen bij jouw persoonlijke interieursmaak.

Eetkamerstoel-Hera.jpg

Beeld: Goossens

Slimme tips voor succesvol winkelen

1.     Voorbereiding is Key: Bekijk het assortiment online en maak een lijst van je gewenste aankopen. Zo ben je goed voorbereid en kun je gericht winkelen.

2.     Kom vroeg: Black Friday bij WOOON Leiderdorp is populair. Door vroeg te komen, ontloop je de drukte en heb je meer tijd om in alle rust de showroom te verkennen.

3.     Durf te combineren: Mix en match verschillende stijlen uit diverse winkels voor een unieke look. Combineer bijvoorbeeld een moderne bank met kleurrijke accessoires voor een eigentijds resultaat.

​​​​

SWO_Black-Friday_Socials_1080x1080px_2.jpg Lederland Sedere 20231136 E-banners winkelpagina Black Friday_metlogo.jpg

                                       2.png

Beeld: Goossens

Onze favoriete acties voor jou

1.     Comfortabele loungesets: vernieuw je buitenruimte met een nieuwe loungeset en heerlijk zachte kussens, zodat je tijdig kunt genieten van een gezellige zithoek in de aanloop naar het voorjaar.

       Actie: ontvang 15% korting op alle loungesets bij Lederland.

2.     Verlichting met karakter: geef je woning een warme uitstraling met unieke verlichtingsstukken die de aandacht trekken.

       Actie: profiteer van 15% korting op voorraadmodellen bij Sanders Wonen.

3.     Functionele opbergoplossingen: houd je leefruimte opgeruimd en georganiseerd met slimme opbergmeubels.

       Actie: ontvang gratis montage bij aankoop van de Lausanne wandkast bij Houweling Interieur. 

_LDJ1295 (1).jpgBeeld: Genieten wereldrestaurant

Een dagje uit voor het gezin bij WOOON Leiderdorp

Na of tijdens een dagje winkelen even bijkomen van alle woonideeën? Ook voor een heerlijke kop koffie, lunch of diner ben je bij WOOON aan het juiste adres! Van een snelle hap tot een heerlijke uitgebreide lunch, laat je verrassen door de menukaart van Showpain en Genieten Wereldrestaurant!

Dus, als je op zoek bent naar interieurinspiratie en geweldige deals tijdens Black Friday, dan is WOOON Leiderdorp the place to be. Kom langs en ontdek de perfecte combinatie van vermaak, inspiratie en exclusieve aanbiedingen!